2017. március 27., hétfő

Kiállítások, közös varrások

A közeljövőben sorra kerülő kiállításokról, varrós napokról szeretnélek most tájékoztatni.2017. április 1-én tartja meg a Tatabányai Foltvarázslók csoportja a X. Quilt Fesztivált Helyszín: Tatabánya, Kós Károly u. 14. Lesz közös varrás, kiállítások és vásár is! (A részleteket lásd a meghívón!)Jelentkezni lehet: farkaszsuzsa@gmail.com


2017. április 3-án a Szentendrei Folt Műhely "Több szólamban" című kiállítása lesz Kiskunlacházán a Petőfi Művelődési központban. A kiállítás április 14-ig tekinthető meg. Néhány darabot már láttam korábban, ha teheted menj el és nézd meg! :)


2017. május 13-án pedig a győri Galagonya Tanoda tart varrós napot. Helyszín: Győr Generációk Háza, Aradi vértanúk útja 23. Lesz közös varrás és vásárlási lehetőség is. (A részleteket lásd a meghívón.) Április 20-ig lehet jelentkezni Deákné Kéri Mártánál: martilein523@gmail.com
2017. március 1., szerda

Boro telefontok


Használt ingek felhasználására hoztam egy újabb bejegyzést. A leírás és a fotók segítségével készíthetsz belőle egy mobiltokot, vagy akár egy kis neszesszert is.
 A legutóbbi mobiltok elkészítésekor a párom nyaggatni kezdett, hogy neki is készítsek egyet, csak ne legyen "ilyen csajos" színű. Megígértem neki, de nem voltam elég gyors, mert egy rossz mozdulattal sikerült összetörnie a mobilja képernyőjét. :( Lelkiismeret furdalásom volt miatta, ezért elhatároztam, hogy  nem halogatom tovább. Az "új" telefonját már biztonságosan tudja tárolni, amikor nem használja.