2016. augusztus 14., vasárnap

Kis hátizsák ovisoknak


 Az első kis ovis hátizsákot két évvel ezelőtt készítettem el.  Gergő egy traktorosat, Csenge pedig egy virágosat. A hátizsákok aljához és pánjához  régi elkopott farmernadrágot használtam fel. Így van benne egy kis újrahasznosítás és ezeken a részeken a farmer kitűnő választásnak bizonyult! :)

Azóta  már számos változata elkészült hoztam néhány fényképet róluk. Most a magazin olvasóim kérésére Katicás és Kisautós változat készül. Remélem sok kicsinek nagy örömére! :)
Szabó Csilla rajzai alapján készültek el az első járműves hátizsákok. Íme a két nagy kedvenc: traktoros és repcsis.
Az állítható pánt segítségével évekig jó lehet, vagy akár felnőtt is hátra veheti. Sőt, a kezdetekben elől keresztbe csatoltuk, hogy ne csússzon le a kicsi vállakoról. 3- 4 félévesen már önállóan tudják ki-be kapcsolgatnia  pántot. Ha reggel elindulunk otthonról veszik a kis zsákjukat és a legfontosabb kellékeket maguk pakolják bele. Ha elutazunk kerül bele étel, ital és egynél több játék is. Egy napos ovis kirándulásokon kitűnő választás!
 Az első virágos változat nem Csilla rajza alapján készült ugyan, de ez is nagyon kedvelt darab lett.Kérésre elkészült, a , pillangós, katicás változata is. 

A kis boldog tulajdonosával.

További részletek a Foltvarrás Szilvivel 2016. augusztusi számában:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése