2017. január 11., szerda

Ebookolvasó tartó New York beauty mintával díszítve


A párom kapott születésnapjára egy ebook olvasót. Sokat utazik vonattal és tőle nem várhatom el, hogy varrogason út közben. :) Viszont nagyon szeret olvasni és ezzel a kis kütyüvel  egyszerre több könyvet is magával vihet. Amúgy is jellemző rá, hogy egy két nap alatt kiolvas egy könyvet. Azt ígértem neki, hogy készítek egy patchwork tokot az olvasóhoz, ami nemcsak védi azt, de mutatós is. Éppen ezért igyekeztem pasis darabot varrni hozzá. Ennek a hónapnak a fő témája a New York Beauty lesz és mivel csak most jutottam odáig, hogy a tokot elkészítsem, adta magát, hogy egy ilyen mintával díszítsem azt. A következő bejegyzésben megmutatom, hogyan készítettem el.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett. Ezek az őszi színek, a csodás batikolt anyagokkal a kedvenceim :o)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagy csábítás volt, az biztos! :) De ahogy Incinek is írtam, kicsit összeolvadt tőle a minta. Nagyobb daraboknál nézegettem, hogy a bali batik olyan jól illik a New York Beutyhoz. :)

      Törlés
  2. Nagyon tetszik,csodálatos lett,és természetesen az anyagok is csodálatosak,sajnos ithoni pénzemhez (SRB)drágák az anyagok és Én nem tehetem meg hogy ily szép anyagokkal dolgozzak :-(
    De legalább látni a szépséges alkotásokat :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Inci, ez ne tartson vissza! :) Az igazság az, hogy ez az anyag kicsit túlbonyolította a dolgot. Attól, hogy ilyen szép színátmenetes -márványos, nem is adja olyan jól ki a mintát. :) Ilyen kicsi darabnál szerencsésebb lett volna,ha olyan apró-mintásat választok, ami majdnem egyszínű! ;-)

      Törlés