2014. június 4., szerda

Velence Korzó - kézműves vásár

Az utóbbi időben elmaradtak a blogbejegyzések, de azért nem ültem tétlenül.:) A hétvégén nyílt meg a vadi új Velence Korzó, ahol a megnyitóval  együtt egy kézműves vásáron is részt vehettek az érdeklődők. Ez volt életem első nyilvános vásári megjelenése. Igyekeztem felkészülni rá, amennyire csak az időm engedte. Ezúton is köszönöm a családomnak a támogatást és azt, hogy egyáltalán el bírtak viselni a vásár előtti napokban... :)


Készült szórólap, névjegykártya és katalógus is:
A vásár nem hagyományos sátrazós kirakodó-vásár volt. A pénteken ünnepélyesen átadott Korzó épületében került sor rá. Minden vásáros kapott egy teljes üzlethelyiséget!! Igaz, ezt szinte senki nem tudta kihasználni, mert óriási volt a terület egy vásáros standhoz mérten. 
Én a dekorációt költöztettem be az üzletbe. :)


Ennek az volt az eredménye, hogy minden arra járó meg volt róla győződve, hogy a "nyitás július 10-én" felirat azt jelenti, hogy Július 10-én nyit meg a patchwork boltom... Végül a feliratot leragasztottuk néhány szórólappal...talán ez egy kicsit segített.


A vásáron nagyon sok kedves érdeklődővel találkoztam. Az időjárás nem volt tökéletes, de nagyon jó volt a hangulat és a Korzó programjai csak úgy vonzották a látogatókat! 
Íme néhány kép a Korzóról. (A fotókét köszönet Zsigó Mariannak!)
És íme négány fotó a "kiállított" és árult darabokról:

Rózsaszín álom Dórával:


Erdei állatos kockás takaró. (Bunnycup mintákkal és Bernina hímzőgéppel készül figurákkal)


A kis vásárfiával :)És akadt segítségem is. A család férfi tagjai is képviselték magukat! :)Most hétvégén Monoron lehet velem találkozni a Játszóház megnyitóján!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése