2016. december 18., vasárnap

Patchwork neszeszer férfiaknak Old Spice színekben


Ha patchworkre gondolunk akkor általában a nők kerülnek előtérbe, úgy is mint alkotók és úgy is mint ajándékozottak. A leggyakrabban  nőknek készítünk foltos tárgyakat, vagy gyerekeknek, de nagyon ritkán férfiaknak. Gyűjtögetem pedig egy ideje azokat az ötleteket, amelyek készítésével esetleg a férfi társainkat megörvendeztethetjük, de nem egyszerű a helyzet. Azt látom, hogy ha ihletet szeretnék meríteni, akkor rendszerint el kell rugaszkodnom a foltvarrás témakörétől. Most is ez történt.
Számba vettem, melyek a leggyakoribb ajándékok a férfi rokonoknak. Első helyen szerepelt  a férfi tusfürdők, dezodorok széles tárháza, amiből ilyenkor bőségesen lehet ajándékcsomagokat választani a különböző áruházakban, drogériákban. Az is feltűnt, hogy vagy díszdobozban, vagy egy praktikus kis neszesszerben kínálják ezeket a csomagokat. Ez adta az ötletet. Lehet rajta vitatkozni, hogy mennyire sikerült férfiasra a színválasztás, de úgy gondoltam, ha már ez a bizonyos márka ezeket a színeket használja, talán egységes lesz így ez a kis darab.
Természetesen kapott egy kis foltos mintát, két különbözőt is a két oldalára. Az összeállítás már gyorsan ment, csak a tervezéskor vesztem el egy kicsit a számolgatásban. :)

Rutinos patchworkos vagy? Szeretnél újabb mintákat, motivációt? Szeretnél még foltos ötletet kapni tőlem? Iratkozz fel rendszeres hírlevelemre, ahol értesítést küldök az aktuális blogbejegyzésekről és az új szabásmintákról, akciókról.  Kattints IDE.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése